onsdag 28. juni 2017

Spiseplassen vår

Kjøkkenet er husets hjerte! Ingen tvil om det!! Med glass både i tak og på to av veggene, får du litt følelse av å sitte ute, selv om du sitter inne!!

Vi måtte gå til anskaffelse av nytt spisebord da vi flyttet inn. Valget falt på et enkelt, men pent og brukervennlig bord fra Bolia. Det var 25% rabatt på både stol og bord, og det hjalp godt på totalsummen, for å si det slik!! Vi handlet på Bolias avdeling på Sartor senter på Sotra, og servicen var veldig god. De ringte oss og ga beskjed om når stolene var på tilbud, da vi først kjøpte bordet. De fulgte oss godt opp fra A-Å!

Vi har også hatt malere som har malt over kjøkkenet. De lyse veggene er i omtrent samme farge, men fondveggen har fått en ny. Den gamle var fin i mørket, når lampen var på, men den nye fargen er fin både i lys og mørke, så jeg er veldig fornøyd med den!!! Skal finne fargenavn og kode på denne malingen, i tilfelle noen vil prøve den ut!! Malingen kjøpte vi på Bergen Malingsfabrikk, rett før de gikk konkurs, men nå er det startet noen nye der borte, som kaller seg for Bergen Maling!De har enda ingen side på internett.

Her kommer et lite bilderas, med hovedvekt på spisebordet, men dere vil se fondveggen bak. Der har vi en gassgrill. som varmer greit på kalde vinterdager!!

Bordet er nettopp montert sammen av min kjære, og vi skal spise vår første frokost der!! Som dere ser, er det dekket til 4, for vi hadde studenten vår hjemme på besøk!!

Stolene er deilig polstret, så du vil gjerne sitte lenge og kose deg med kaffekoppen!! Julemiddagsbordet 2016. Ble enda koseligere på kvelden, da vi fikk tatt på stearinlysene! 

Spiseplassen, sett fra en uvanlig vinkel! Den store lampen gjør rommet!! Den hang igjen etter de forrige eierne, og kommer til å henge igjen etter oss også! Ikke så mange steder man kan bruke noe slikt!!! 


Vi har foreløpig kun 6 stoler, så når vi dekker på til flere, kommer klappstolene fra Ikea fram!! Men de gjør jobben, de!! Har i grunnen ikke lyst til å bestille flere stoler, for de skal også stå et sted når de ikke er i bruk. Vi får se hva vi finner ut!! 
Her ser dere forresten veggen når det er mørkere i rommet. Det blir en helt annen farge da! 

Spiseplassen, med alle sine grønne planter i bakkant! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar