mandag 28. mars 2016

Og så var ringen sluttet.....

Da har alle i  familien klart å bli lurt trill rundt en gang hver, der det inkluderer overraskende besøk med fly!!! Gøy som tusen, men kanskje ikke like godt for hjertet til den som ble lurt!!!! Om det blir flere ganger, vet jeg ikke, men se ikke bort fra det:)Her er et lite tilbakeblikk:

1. gang:
 Mor blir skikkelig rundlurt... Blir sendt opp på Flesland for angivelig å hente noen dresser for mannen... Disse skal en kollega ha tatt med seg, og jeg skal møte ham ved innenlandsflygningen fra Oslo.. I utgangspunktet er det et oppdrag jeg ble sur for å få, passe teit å måtte gjøre det på den måten, liksom... Vel oppe oppdager jeg at flyet er forsinket, så enda mer sur ringer jeg min mann og klager... Vel, står der og venter, da.. Kjøpte meg et blad, som jeg står og leser i, da PLUTSELIG eldstedatter står foran meg!!
Mor faller nesten i sjokk, og det eneste hun klarer å si er "du skal ikke være her!!!" (Hun var på folkehøyskole dette året, og jeg hadde sagt farvel til henne etter juleferien, og trodd at jeg ikke så henne igjen, før hun var ferdig med backpack turen hun skulle på...) Tok litt tid å forstå at hun faktisk skulle hjem en tur og pakke ferdig før reisen, jeg trodde fortsatt at jeg ventet på dressene....!!

Godt organisert av far og eldstedatter!!!!

Mor har ikke landet helt, enda....!!


2. gang:
Jeg skal hjem en tur fra Hamburg til Bergen for å feire bursdagen hennes, og eldstedatter vet at jeg kommer. Et par dager før avreise, oppdager jeg at jeg hadde bestilt billett til onsdagen, og ikke torsdagen, som jeg hadde gitt bedskjed om til henne. Mannen i huset og jeg blir enige om ikke å fortelle henne noe, men bare dukke opp !
Vel fremme er det selvfølgelig ingen hjemme... Kjedelig! Tar en "tilfeldig" telefon til henne, for å høre hvor hun er, og forstår at hun snart kommer hjem. Setter meg og venter i et mørkt hus..! Først kom leieboeren vår inn døren, så jeg klarte jo å skremme henne og! Deretter, mens leieboer og eldstedatter står i en samtale, bytter jeg og leieboer plass mens eldstedatter står med ryggen til.. Så gjett om hun hylte da hun snudde seg igjen??!! Suksess!!!

Ikke direkte godt organisert, men en fulltreffer likevel!!3. gang:
Minien sin tur til å blir lurt! Hun har bursdag, og er så lei seg for at det vil være 3. bursdagen hun skal feire uten søstermoern sin... Dette måtte vi gjøre noe med! Uten at hun vet det, kommer eldstedatter flygende ned, seint på kvelden, dagen før bursdagen hennes. Mannen i huset er på reise, og det er bare meg med et flagg, som står og synger bursdagsangen for henne. Hun er fortsatt i halvsøvne da jeg sier at jeg har en diger presang til henne, og jeg tror ikke at hun forstod noe av hva som skjedde,da eldste dattr hopper frem!! Eneste hun gjør, er å holde godt rundt henne, uten å si et eneste ord!!!! Selv i ettertid har hun ikke kunne fortalt om hun skvatt eller ikke!!!!

Senere på dagen kommer også svigermor og mann. Det er planlagt, men de vet heller ikke at eldstedatter var kommet, så de fikk seg jo litt av en overraskelse de også!!!

Godt organsiert og også en fulltreffer!
Så glade søstre!!


4. gang:
Nå var det bare mannen i huset, som ikke var blitt lurt, og siden han har vært innvolvert i bestilling av flybilletter til samtlige av de andre "prankene", så tenkte jeg ikke så mye på at vi kunne lure ham. Men det gjorde heldigvis eldstedatter!!
Hun ringte meg etter at mannen i huset hadde sendt en mail til alle i familien vår om billige billetter på sas. "Nå har vi sjansen", sa hun, og vi satt igang planleggingen. Dette var tidlig i høst, og vi har flere ganger vært redd for å bli avslørt! Bare hør: første gang, var beløpet jeg hadde overført til eldstedatter for at hun skulle kjøpe billettene. "Nærmer seg jul, vi må jo få ha noen overraskelser", var svaret..... Så var det planlegging av påsken... Hun skulle komme søndagen i palmehelgen, og dra langfredag morgen. Mannen i huset ville ta mini med på hytten skjærtorsdag, og var veldig sur på meg, når jeg mente at fredagen ville være en bra dag.... Det ble til at han og mini dro torsdagen, jeg fant ikke gode nok argumenter for å holde på fredagen, og for eldstedatter var det helt greit å fly hjem igjen alene. Puh!!
Selve dagen der han ble lurt, måtte jeg igjen finne på en historie... Jeg er en dårlig løyner, men heldigvis er han også en dårlig lytter til tider... Og i kombinasjon med at vi hadde besøk av yngste nevø med kjæreste (de visste heller ikke at hun skulle komme), så gikk det greit! Vi ble enige om å møtes på DomenTivoli) om ettermiddagen, og da hadde jeg og mini hatt god tid til å hente eldstedatter, mens resten av følget sightseet i Hamburg.
Vi kom noen minutter før de andre til Domen, og hun gikk innover i parken og gjemte seg bak en bod, og i det vi gikk forbi, stod hun plutselig foran sin far!!! Jippi, han skvatt som bare det!!!! Det gikk lang tid før han forstod noe,  dekkhistorien han hadde hørt om eldstedatters påskeferie bare var oppspinn!!! Moro - moro - moro!!
Ekstrabonusen var jo de to andre der, de visste jo heller ikke noe!!! Så vi fikk en fin ettermiddag og kveld sammen, før de dro igjen dagen etter!

Godt, og lenge organisert, og så glad for at vi fikk det til!!Som sagt: en gøy aktivitet når du er på planleggersiden! Men jammen en påkjenning for hjertet å bli lurt slik!! Etterpå, når hjerterytmen har sunket, er det bare fint, da!!!!!!!

Til anbefaling for andre!! Hi, hi!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar