mandag 1. februar 2016

Vi gjør ting vi ikke har gjort i Hamburg (og omeng)!

Nå ser vi enden av oppholdet vårt her i Hamburg i det fjerne, og det er jo fortsatt mye vi ikke har sett eller gjort her nede...  Ikke det at jeg tror vi er ferdig med denne flotte byen med det første, mannen i huset skal jo bli boende, det er bare mini og jeg som flytter hjem, og vi kommer sikkert ned på besøk med ujevne mellomrom!!

Uansett her er to nye opplevelser for oss gjort i januar:

1. Stått på skøyter på skøytebanen i Planten und Blomen.

Der var visst nesten hele resten av Hamburgs befolkning også, for vi stod omtrent 1 time i kø for å komme inn....! Mini hadde med seg venninnen sin, og dagen var en stor suksess!!En som drar og en som blir dratt!! 

To gode venner!Og så var turen over (etter flere timer...!)

Vi stod parkert på plassen hvor Dom (tivoliet) pleier å være når de er i byen. Men hva er vel dette for en bygning??? Jo, det er en stor bonkers som ble laget under 2. verdenskrig. Den er så massivt laget, at den aldri ble ødelagt... Om du ser godt etter, har det fult av vinduer i dag. Det tok svært lang tid å få laget alle disse, og bygningen er i dag en musikkskole, med flere mindre musikksaler og musikkbutikk. Men særlig vakkert er det vel ikke... 


2. Besøkt Wedel og Willkomm- Höft.

Her spilles det en velkomsttrudelutt for hvert skip som kommer innover Elbe. Det kom selvfølgelig ingen skip da vi var der, så tror vi må ta en tur utover igjen når det blir varmere i været, og når vi har sjekket tidspunkter for skipstrafikken!!!


M for Mini!!!!


Godt å bli matet litt!!!Det lå litt slush igjen på elvebredden etter den kalde perioden vi har hatt her nede. Grått er også en fin farge!!


Dette var januaroppdagelsene våre! Så får vi se hva som oppdages i februar!!! 

1 kommentar:

  1. Takk for titten Anne, du er enestående, bare så du vet det :) Sitter ikke med hendene i fanget og er kjempeflink å finne plasser å besøke :) Mange bilder å titte på når du blir gammel, hm og for resten av fam også :) Klem

    SvarSlett