onsdag 9. september 2015

Katten skal lære seg tysk!! Og luer i lange baner....!!!

Så har pusen vår kommet ned til oss her i Tyskland! Siden eldstejenten skulle studere utenbys, måtte vi finne på noe...  Da det viste seg at det var enlet å få med oss katten over landegrensen, bare hun ble vaksinert, chippet, og fikk seg eget pass(!), så nølte vi ikke lenge!!!

Inn i katteburet hun måtte. og så dro vi henne med oss på fergen fra Begen til Hirtshals. Hun oppførte seg eksemplarisk på lugaren, tisset i tissekassen kveld og morgen, og sov i øverkøyen med minien! Bilturen dagen etter, gjennom Danmark og frem til Hamburg gikk også ganske greit. Hun klaget en liten periode, men da hun fikk vann, roet hun seg og sov resten av veien! Drømmekatt på tur!!!

Vel fremme har hun brukt tid til å bli kjent med huset. 4 etasjer å undersøke tar tid, men det var ikke lenge før hun oppdaget Hans the Hamster.... Så han måtte flytte på boden, og har vel et håp om at noen snille mennesker vil ta ham til seg og gi ham litt mer oppmerksomhet enn det han får nå....!!

Dette er et eldorado for katten, for her er så mange ekorn å jage.... To ganger har vi alt måtte plukke henne ned fra trær.... Håper at hun forstår at hun ikke har så mye der oppe å gjøre, snart!! Og så har hun fått seg en venn! Hankatten på andre enden av rekkehuset vårt er her stadig, og de er vldig opptatt av hverandre! Kanskje han som skal lære henne tysk!!

Mini er veldig glad for at vi har fått katten ned, og det er nok ganske gjensidig. De sover sammen nesten hver natt, og som den kosekatten som hun er, så lar hun oss heller ikke være så mye i fred på dagtid heller... Kos, kos. kos er det beste som finnes!!!

"Hvordan skal jeg komme meg ned??"


"Noe som kan hjelpe meg??"

Mini gjør jobben!!!!

*

Our cat has moved from Bergen, Norway, to Hamburg! Everything is going well, and she is learning german from our neighbor cat!! She is constantly  running after the squirrels, and two times she has been stucked up in big trees...
*


Og så over til luer! Luer i lange baner! Det har vært en fryd å sy opp høstluer denne gangen, for etterspørselen har vært stor!! Mange har bestilt med navn på, og noen har bestil uten. Dette kan jeg like!! Enda har jeg igjen stoffer i de fleste modellene, så om det er flere som ønsker, så må dere bare gi beskjed! Jeg fikser!!
Klestrollbutikken er oppdatert på luefronten, så gå gjerne inn der og se, om du vil se større bilde av dem! Straks kommer Svampe Bob også inn der!!!*
I have been sewing lots of hats lately, and many have ordered. Mostly with name on, but some has also bought without. If you want to order, please let me know! You can see better pictures at Klestrollbutikken! 
*I morgen starter jeg sykurs her nede!! Gleder meg!

Tomorrow I will start a sewing class in my house! Looking forward!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar