søndag 21. juni 2015

Husmorferie er en bra ting!!

Etter at jeg var hjemme i Bergen og hadde Klestrollutsalg, har det vært lite sying på syrommet. Begynner å gjøre i stand til høstens klær, men enda har det vært noen sommerbestillinger liggende. Men ellers da?? Utrolig stille på denne bloggen!!?! Har lurt litt på om jeg skal sette den litt på vent, blir jo ikke prioritert i det hele tatt, men så får jeg plutselig litt sånn bloggånd over meg da...!! Som nå, midt på natten, f eks!!

Her har jeg nemlig nettopp hatt en deilig og rar uke!! Minien dro på skoletur fra mandag til fredag denne uken, seiletur. De seilte i joller hele uken, og tror du ikke at hun fikk seilesertifikat på fredag??!! Flinke jenten min!! Vi hørte lite fra henne da hun var borte, fikk en sms da, der det stod "Jeg har det bra, og bla bla bla..." Trodde jeg skulle le meg ihjel!! Men godt å vite at hun stortrivdes, da!! I går fikk vi et VRAK hjem, og på ettermiddagen sovnet hun rett og slett oppå meg!!  Men i dag var det avgårde igjen, på dobbel bursdagsfeiring med overnatting!!

Det er bare 2,5 dager igjen på skolen nå, før en lang sommerferie står for tur, og på en internasjonal skole betyr det å ta farvel. Det er alltid noen som flytter, enten til eller fra... mini er veldig lei seg fordi en veldig god venninne flytter til Dubai. Vi har jo bestemt oss for å bli et halvt år til, så i denne omgang trenger ikke mini å tenke på flytting!

Og hva gjorde så jeg den uken mini var på leirskole?? Jo, jeg var på HUSMORFERIE!! Jeg og en annen norsk mor tok oss rett og slett noen dager på stranden oppe ved østersjøen. Kunne vært varmere vær, men regn hadde vi i hvertfall ikke!! Mange fine turer, gode samtaler og ikke minst mye god mat og drikke!! Kan ikke klage da!!!! Har det godt, kan ikke si annet!! Det eneste triste i det hele, er at denne norske moren reiser tilbake til Norge snart.... Buhu,,, Det er jo treningskameraten min i squash, jo...!!! Men mannen blir værende her, så rett som det er kommer hun nok nedom en tur på "hytten" sin her....!!!

Kommer et lite billedras her fra turen vår. De som følger meg på facebook har nok sett det meste der, men, men....

Første stopp var i Lubeck. 

Her hadde vi begge vært tidligere, så da var det greit å gå i gater litt utenom turistveiene, og oppdage byen fra andre vinkler!!!

Utrolig mange hus som har rosebusker plantet omtrent rett i asfalten!! Fascinerende!!

Gammelt og skeivt og aldeles nydelig!

Denne flotte bisken var også med på turen!! Og ville fange litt vann under veis!!

Vi lå på hotell på Timmendorfer Strand, og den ene dagen syklet vi kystveien inn til Travemunde. Utrolig koselig tur!! Mye fin natur!

Vel inne i Travemunde så vi denne lekkerheten!!

Også her var det gamle, koselige og skjeve hus!!

Sjekk gardinene!! Så søtt!

Den minste fiskebåten jeg noen sinne har sett!!

Tilbake i Timmerdorfer Strand fant vi dette flotte byggverket i Japansk stil! Restaurant og pub. 

Her måtte hausfrauene nyte god drikke, må vite!

Nydelig solnedgang

Siste dagen av husmorferien, stoppet vi i en liten by som heter Eutin, og i Slottsparken måtte det taes litt bilder! 

Slottet. Dessverre  var det oppussing på gang av parken rundt, så der fikk vi ikke gått... Spørs om vi kommer oss tilbake dit noen gang? 

Møtte på gåsemor og far og de åtte ungene også!! Idyll.

Tja, kan jo alltid spørre om å få leie hjørnerommet med altanen en annen gang?? Eller kanskje det spøker der?? Ohhhh... 

De siste dagene var vi her i Hamburg, og den ene dagen ble benyttet til en laaaaaang sykkeltur. Sykkel er jo et utrolig godt fremkomstmiddel her nede, siden det er så flatt! Og veldig ok måte å oppdage nye steder på!! Tør ikke helt å si at det kan jeg skrive om en annen gang, for det går litt tregt her inne... Men ikke gi meg helt opp!! Plutselig blir jeg litt mer aktiv igjen!!


Obs!! Har faktisk åpnet Klestrolletbutikk også på Epla.no!! Prøver det ut for en periode, så får jeg se om jeg vil fortsette med det! Søk meg og der da vel!!

Ha er fortreffelig søndag der du befinner deg!! Her skal vi ha gjester på grillmiddag i morgen! Gleder meg stort!!! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar