søndag 10. mai 2015

Litt bilder fra oss her i Hamburg!

I kveld vil jeg bare poste noen bilder! Har mange syprosjekt bilder, men de er enda ikke overført til pcen, så da blir det heller litt andre bilder!!

De første bildene er fra dyreparken Wildpark Luneburger Heide, hvor mini og jeg har vært en gang før, men denne gangen hadde vi med mannen i huset og hans bror med familie.

"Ser du på da??"

Mye nærkontakt med dyrene i denne parken!! Gøy for barn (og mor!)!! Mini prøver å dressere fjellgeiten!!

Store hjorter må også ha mat!!!! Her fikk vi mannen i huset til å mate også, men han okket og stønnet seg fælt! Broren var ikke stort bedre, han slapp bare maten ned, når dyret kom med mulen sin!! Noen ordentlige pyser, spør du meg!


Minsteniesen mater Pippihesten!!

Ekte geitebukker, som gikk over "broen", ingen troll i sikte, da....

Det var mannen i huset sin bursdag denne dagen, og den beste gaven han fikk, var denne ulven, som hylte for ham! 

Dådyr må få mat!!! 


Eldsteniesen var litt skeptisk til matingen, men hun ble tøffere og tøffere etter hvert!!!
Mellomsteniesen synes det var gøy! Godt med en stor kusine som kan passe på!!
Ikke uten grunn, at vi bruker begrepet "dådyrøyne"., de er jo bare nydelige!!!


I helgen har havnen i Hamburg hatt bursdag! Den fylte 823 år (tror jeg det var....). Fult folkeliv hele helgen! Og det samtidig med at togbanen streiket (jepp, de er supergode på streiking her nede! Eneste positive er at de på forhånd kan si hvor lenge den skal vare... ), kan dere tenke dere at de få togene som faktisk gikk, var meget, meget overbefolket!!!  De regnet med at over 1 mill mennesker skulle komme innom sentrum i løpet av helgen!!

Fult båtliv på elven! Lang parade, av gamle og nye båter, store og små, et sant samsurium


Slik gikk vi i flokk og følge!! Ikke fult så galt alle steder, da...! Fikk litt sånn "17. mai i Bergen etter at prosesjonen er ferdig" - følelse!!!

I går reiste mannen i huset en aldri så liten svipptur til Chile, og han skal innom Brasil før han vender hjem igjen på fredag. Det var en grå formiddag her i Hamburg i dag, men da solen kom sånn i 14 -tiden, dro mini og jeg på fototur til en park vi enda ikke hadde besøkt. Hadde studert godt på kartet hvor jeg skulle kjøre, og det gikk greit. Men da vi kom fram, gikk vi inn i feil park, det var en gravlund....!! Men utrolig nydelig, med veldig god plass mellom gravene, tror ikke denne kan representere den vanlige gravlunden her??... Så god plass kan man da ikke ha for alle døde mennesker... Uansett, vi fikk oss en luftetur, men mini nektet å gå inn i den "ordentlige" parken, men nå har vi i hvertfall funnet den og, så da tar vi den en annen gang!!Så nydelig!!

Her holder de på å blomstre av nå, så det er rosa "snø" over alt!!!! 


Vel, nå er det ikke lenge før mini og jeg reiser til Norge! Vi kommer onsdag kveld! Jippi!! 

Ha en god uke der ute, folkens!!!!1 kommentar:

  1. Very great post. I simply stumbled upon your blog and wanted to say that I have really enjoyed browsing your weblog posts. After all I’ll be subscribing on your feed and I am hoping you write again very soon!

    SvarSlett