tirsdag 4. november 2014

Herlige høstdager

Vi har hatt noen fantastisk. varme høstdager her i Hamburg i forrige uke, og hva er vel da bedre enn å ta et stopp på veien hjem fra skolen for å mate ender??!!Gjett om vi ble populære???!!!


Selv måkene kom og ville være med i matkalaset!!! 


Bildene er tatt med mobilen, men ble da ganske så stilige???I dag har ikke minien vært på skolen av den enkel grunn at det har vært conferance day der. Dvs at vi har kunne signe up for samtaler med de lærerne vi ønsket å ha samtale med. Da står de til rådighet for alle foreldrene hele dagen, og vi har i forkant meldt oss på ledige tider som passer for oss til å prate med dem. 

Jeg meldte mannen i huset på tre fag, et der vi føler at mini har full kontroll. og to der hun har litt mer utfordringer. Lærerne  meldte om flott framgang, Samtlige nevnte og  at hun har fin orden over lekser og skolesakene sine. Kunne vi bare få sett dette litt mer i heimen og??!!.....!! Ja, ja, godt det fungerer noen steder, da!! 

Ellers går symaskinene for fult for tiden! Her produseres julegavebestillinger og annet småknask. Skal nok vise litt etter hvert, må bare ta bilder først!!!

Ha en god kveld!
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar