tirsdag 15. juli 2014

La malerpenselen gå....

Det har ikke blitt sydd noe i sommer, må bare innse at det ikke vil bli noe særlig mer søm før vi flytter heller, selv om jeg gjerne skulle hatt meg noen timer med maskinene. Men, men, denne sommeren fyker bare av sted!

Drømmesommer. Dag på dag med strålende sol, og varme! Mye varme! Steikende varme!! Og plutselig et væromslag med regn og kaldere temperaturer, og vi får pustet ut litt!!!

Om symaskinene har stått stille, så har ikke malerpenslene det!!!! Når vi har hatt overskyet vær, har prosjektene vært innendørs, mens i fint vær, har jeg stått ute (i skyggen:)).

Hjemme har jeg fått malt over trappen. Det trengte den virkelig.... I kveld, da vi var kommet ned igjen fra hytten, la jeg også teppematter i trinnene. Har ikke hatt dette tidligere, og det er ikke fordi det er glatt at jeg har gjort det, men i håp om at det kan gå litt lengre tid til neste malingsstrøk!!!


Fint, ble det i hvertfall!!

Hjemme har jeg også malt en kiste hvit, men den må ha et eller to strøk til før jeg blir fornøyd. Så da passer det bra med disse overskyete dagene vi nå har fått!!!

Oppe på hytten har det mest vært uteprosjekter (foruten grunning av 4 spisestuestoler). Da har jeg malt etter hvert som solen har flyttet seg, for å stå i solsteiken har rett og slett blitt for varmt!! Stakkars snekkeren som kom og gjorde ferdig plattingen foran inngangsdøren i forrige uke. Der skinte solen hele formiddagen, så du kan tro det var et stykk svett mann!!! Men resultatet ble kjempebra og jeg er så utrolig fornøyd!!!!!!!!!!!!


To strøk rundt inngangsdøren, og et strøk på nye lister rundt boddør er malt. 


Videre er jeg ferdig med 2. strøket på alle vinduer og verandadører rundt resten av hytten!!! Weeeee! Er så fornøyd med egen innsats:)(Og mannens, som måtte male rundt vinduene i oppstuen).Har oljet plattingen på ene siden med tak over, bare for å se hvordan det blir. Fornøyd med det og, jeg!!!
Tror ikke vi blir ferdig med resten før vi flytter, men det gjør ingenting om det blir stående slik til vi har tid!!Dette ble virkelig et malerisk innslag!!
Ha en fin kveld der ute i sommeren!!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar