søndag 2. mars 2014

Sjekk ut den stilige bladkurven, da vel!!

For endel år siden, kjøpte eldstejenta en bladkurv i ubehandlet furu, på et loppemarket for hele 20 kroner.
Den var tenkt til et prosjekt på formingen på skolen, men det ble aldri tid til dette. Dermed ble den bare stående på syrommet med endel rot oppi.

Så trengte vi en bladkurv oppe på hytten, og vi tok denne med opp der. Mini tok på seg ansvaret med å dekorere den med søte katteservietter og decupage.

Se så Stilig den ble:

Et lite nærbilde

Her står den godt plassert, nedenfor sofaen, foran hjørnebordet, og ved siden av en lykt fra Perfect Home. Jeg er meget fornøyd!!

Ellers har det jo vært vinterferie her vest denne uken. Jobbet mandag og tirsdag, men onsdag dro mini, katten og jeg på hytten, og torsdag kom mannen i huset oppover. Deilige dager sammen, og etter hvert også med søstermor og hennes familie.

Biltur til Gudvangen og Flåm ble det tid til. Nyyyyydelig natur!!!

En obligatorisk tur i skibakkene, ble det også tid til... Den dagen snødde det myyye, men det gikk helt greit.. Resten av huslyden stod mer på ski, men da tok mor seg heller en lang tur på beina!!

Nå er søndagskvelden her, og i morgen venter jobb og skole igjen..!

Noen som lurer på hvordan det går med eldstejenta på backpakkerturen sin?? Joda, de kom seg endelig til New York etter at de først hadde mistet flyet sitt fra Lima via Florida, pga trege amerikanere i passkontrollen... Og hun har fått kjøpt seg nytt kamera!!!!

Ha en god uke der ute!


1 kommentar:

  1. Stilig bladkurv! Flink å dekorere altså:)
    Så deilig med vinterferie på hytta! Her var det bare jobbing og barnehage dessverre:(
    Ønsker deg en flott uke:)

    SvarSlett