torsdag 13. mars 2014

Litt mer gave... og en herlig Hamburghelg!

Sydde en til kjole til fadderprinsessen min. Det ble bare sånn, da jeg plutselig fant jentestoffresten da jeg prøvde meg på en liten opprydning i syrommet...!!!

Enkel og grei, og søt!! Sydde bærestykket dobbelt, siden stoffet er så tynt. Kan brukes hele året gjennom, denne kjolen! På søndag bærer det i selskap, gleder oss til det!!I helgen som var, besøkte mini og jeg mannen i huset, nede i Hamburg. Vi var knallheldige med været!!! Varmt og godt, og på søndagen nærmet gradestokken seg 20, og vi storkoste oss!!

Vi hadde leiebil store deler av helgen, siden vi skulle på husvisninger, så da måtte vi ta oss en kjøretur ut av Hamburg også! Turen gikk til Lubeck, og det var så fint der!!! Gamle bygninger som stod på skakke alle veier, og så den fantastiske, deilige Nudeger (?) marsipanen da...!!! Nå er påskesnopet i boks, for å si det slik:)


Leiligheten mannen nå har, ligger like ved Amsterparken, og den besøkes flittig når vi er der. Denne gangen gikk vi faktisk hele veien langs parken og vannet og inn til sentrumskjernen!  På vår vei møtte vi denne mannen, som laget såpebobler for barna!! I alle slags størrelser! Mini og mannen fikk også testet ballansekunstene sine! Våren var kommet et godt stykke lengre der nede!!! Ikke bare var krokusen nesten ferdigblomstret, men påskeliljene stod i blomst, og på gresset hadde tusenfryden begynt å blomstre! Heller ikke i Hamburg har det vært en "vanlig" vinter i år. De har ikke sett noe til snøen i år.

Bydelene vi ser etter noe å leie i, ligger langt fra mannens nåværende leilighet. Området var utrolig fint, og selv om mini synes at skolen hun skal begynne på, var stoooor...., er hun like spent og klar for å reise enda!! 
Vi fant ingen bosted nå, men har fått oss noen kontakter, så håper vi at alt vil ordne seg før sommerferien!! 

Dette siste bilde er fra Blankenese, som er i området vi vil bosette oss. Landlig og koselig, og likevel en del av en millionby!! 

Blankenese


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar