søndag 28. april 2013

Øse-pøse regnvær...

... er fint syvær!!!

Formiddagen ble brukt på syrommet, og dette er hva som kom ut av det:

En liten body til en ny prinsesse og en genser til kommende storebror. Må ut og kjøpe trådsneller i riktig farge for sømmen nede på guttegenseren, ellers er de ferdig. Er glad i søskenkombinasjoner, jeg, og synes at dette ble bra!!


Det er ikke ofte minien har lyst på noe hjemmesydd, men dette stoffet falt hun for, og ville ha en t-shirt av den. Da ordner jo mor det, så klart!!!! Er tom for ribb i halsen, så den er ikke helt ferdigstilt enda. Men prøvd på, og bestått prøven!!!!


Kvelden ble brukt på Vannkanten Kultursenter der Loddefjord idrettslags turngruppe inviterte til dansekveld. Sponsing av de eldste jentenes tur til Sør Afrika hvor de skal konkurrere i VM, etter at de tok hjem seieren i NM i fjor!! De er supergode!! Bildet er fra miniens tropp, og hun har fått plass oppe på scenen. Stolt mammahjerte!!!!

Etter en begivenhetsrik helg, både hvor eldstejenta er kommet godt i gang med sin russefeiring, og mor var på en superkoselig russereunion i går (kjente igjen de fleste, men langt fra alle....!!!), så er det bare å gjøre seg klar til ny uke.. Mannen er på vei til USA og Brasil, så her hjemme skal jentene styre de neste ukene!! 

1 kommentar:

  1. Ja det eneste fine med regn er at da får man sy!!

    SvarSlett