lørdag 16. juni 2012

En ny diva i hus!!!!

Jada, vi utvider jenteligaen i familien med en vakker liten jentepus på 8 mnd. Foreløpig kaller vi henne Lille Pus, men vi får nå se om vi ikke klarer å komme opp med et bedre navn etter hvert!!Lille Pus er fortsatt ganske nysgjerrig på sitt nye hjem, går rundt og undersøker alt! Finner stadig støvdotter i pelsen hennes, så er ikke like glad for alle stedene som skal utforskes!! Hun ligger i fanget og maler og har en herlig tendens til å ville prate, noe som er aldeles bedårende!!!Lille Pus hadde knapt kommet i hus, før minien i huset skulle på fotballcup på Voss. Ikke helt populært, men tenker det er greit for pusen å bli godt kjent i heimen i litt rolige former!!!

På Voss er over 7000 (!) fotballspillere samlet denne helgen til cup! Utrolig arrangement, det koker i hvert hjørne over hele Vossevangen. Omgivelsene er så vakre der!!!
Men vet ikke alltid om det er fotball eller turn som interesser jenten min mest!!!???!!!...I morgen skal jeg ha en laaang sydag, før jeg går inn i siste uke på jobb før ferien.

Ha en fortsatt god helg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar