onsdag 18. april 2012

Bokanbefaling!! Til barn denne gang!!!!

Dagene flyr av sted og vi venter og vi venter på en deilig og VARM vår... ser ut som vi må vente en stund enda... 

Vi har forresten hatt en del sol i det siste, med en del plussgrader. Men hva er det som egentlig er feil på dette bildet???? Se godt!!!! Ja, det er sant! Det snødde da vi hadde ca 10-12 pluss....!!! Skal det gå an da????

I dag har det vært en laaaaaaaaaaaaang dag på jobb... Først vanlig arbeidsdag, så hjem til en kjapp middag, før jeg alt for mett og trøtt kommer tilbake til jobb og personalemøte... Gleden var derfor stor da jeg kom hjem og fikk servert dette:
Herlig marengskake med deilig vaniljekrem og jordbær på toppen!!! Nam, nam, kjempegodt!!!!! Eldstejentas venninne som har vært på besøk og da kokkeleres det gjerne på kjøkkenet!!!)Godt jeg takket nei til karamellpudding på personalemøtet da.....)

Så var det bokanbefalingen!!!

Dette er egentlig en hel bokserie. Minien fikk anbefalt den av sin bestevenninne, og ble raskt hektet. Det er bokserien om "En Pingles dagbok" av Jeff Kinney det er snakk om. Humor og gjengkjennbare hverdagshistorier i lett forening. Greg er hovedpersonen, og ikke akkurat en superhelt, men klarer å rote seg opp i et og annet hele tiden... Lillebroren Manny får unngjelde til stadighet, og vennen Rowley får ofte Greg til å gå på nervene....

Bøkene er lett-skrevet, med mange tegneseriestriper innimellom for illustrasjon og forklaring til historiene. De passer godt for barn i alderen ca. 8-9 år og oppover et godt stykke, alt etter så gode leseferdigheter barnet har(fungerer selvfølgelig også godt som opplesningsbok).  Det er foreløpig kommet ut 6 bøker i serien, (den siste kom nå i april) og vi håper at det vil komme mange enda!!! I tillegg er det også laget filmer bygget opp om bøkene. Vi har ikke sett noen av dem enda, og er litt redde for å bli skuffet når vi skal det... Det er jo noe med hvordan man i fantasien ser for seg hvordan handlingen skrider frem og hvordan dette kan vises på film... Men nå har vi bestilt den første filmen, så vi venter i spenning til vi skal se den!!

Så har du barn i passende alder, og ikke har begitt dere ut på et Pingle-eventyr; ikke nøl, men gjør det!!!!!!

Klem

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar